понеділок, 28 жовтня 2019 р.



Цьогоріч  роботу   динамічної  групи вчителів біології та хімії заплановано проводити з виїздом на природничо- заповідні об’єкти Тернопільщини і не тільки. Скільки поряд нас є цікавих  об’єктів , а ми про них не знаємо.
Отож, 25 жовтня 2019 року динамічна група вчителів біології та хімії знайомилась із такими об’єктами Кременеччини.  Тематика засідання:  «Реалізація змістової лінії «Екологічна безпека і сталий розвиток» через застосування краєзнавчого принципу на уроках біології та хімії. Вивчення природних заповідних  ландшафтів Поділля» перекликалася із нашою екскурсійною поїздкою. Метою було: ознайомити з природними та штучними ландшафтами Поділля, а  також вироблення  учасниками  групи методичних рекомендацій щодо використання матеріалів  екскурсійної поїздки   на уроках біології та хімії.
Справжнім відкриттям для всіх були розповідь, презентація та відвідування екологічної стежки національного природничого парку «Кременецькі гори» Своєю відданістю та захопленням роботою вразила Тимошенко Оксана Любомирівна .- начальник відділу еколого- освітньої діяльності парку. Із історико- архітектурними та освітніми  закладами м. Кременця  ознайомила екскурсовод  Деревінська Ольга Василівна. Інформація цікава, захоплива, вражаюча. Учасники групи відвідали  природничий компонент Кременецького краєзнавчого музею та ознайомились  із науковими дослідженнями та екологічно- освітньою діяльністю Кременецького ботанічного саду. Загальний піднесений настрій  вчителів закріплений був погожою теплою осінньою  дниною.
                                                                                                      
Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар