неділя, 25 листопада 2018 р.

23  листопада   2018 року  на базі  комунальної установи  «Лановецький РМК» відбулось  засідання  методичного кластеру  вчителів математики,  фізики та інформатики з теми:  «Формування ключових компетентностей через використання ІКТ при викладанні курсів математичного циклу».

Теоретична частина кластеру була орієнтована на розгляд питань:




1.  ІКТ в ролі мотиватора у навчанні математичних дисциплін.

2.  Опрацювання основних змін та вимог  нової програми з математики, фізики та інформатики у 10- ому класі. Компетентнісний потенціал викладання  курсів математичного циклу  у 10 класі.
            Досвідом роботи    з теми  «Використання методу кластер на уроках математики» поділилась  Гуменюк О.П.- вчитель математики  Буглівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
                      Парило Р.М. -  вчитель інформатики     Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентував      свої напрацювання з теми: «Google - технології на допомогу вчителю»
                                                                                              
У практичній частині  учасники кластеру довідались,  як використати хмарний OneNote для диференційованого навчання з математики.
                     Круглий  стіл з теми : «Форми, методи та прийоми роботи з обдарованими дітьми» став логічним завершенням кластеру.   
         Засідання відбулося у дружній атмосфері , де учасники ознайомилися із інтернет – ресурсами, які можна використовувати для конструювання сучасного уроку з предметів математичного циклу.






Немає коментарів:

Дописати коментар